Cebulę kroimy na talarki i dusimy na maśle, aż będzie miękka i jasnobrązowa. Zdejmujemy ją z patelni.
Steki kroimy na paki i przyprawiamy przyprawą do wołowiny. Na tej samej patelni, na której smażyliśmy cebulę, roztapiamy ok. 2 łyżek masła i rozkładamy mięso jedną warstwą. Smażymy każdą stronę aż zbrązowieje - ok. jednej minuty z każdej strony.
Do mięsa dodajemy sos Worcestershire, 6 "tryśnięć" Tabasco oraz 2 łyżki masła. Dodajemy podduszoną cebulę i całość mieszamy. Dusimy przez kilka minut.
W tym czasie bagietkę kroimy na części, smarujemy ją masłem i rumienimy na patelni. Na talerzu rozkładamy dolne części bagietki, na niej układamy mięsną mieszankę, polewamy sosem z patelni i przykrywamy drugą połową bułki.